Profilmetal A/S byder på designløsninger med ståltag, stålprofiler og inddækninger

Når du står og skal have nyt tag, så bør du følge moderne løsninger med flotte tage i stål. Du kan hos Profilmetal A/S finde alt du skal bruge, når der skal lægges tag. De har alt fra ståltag med flotte plader, til stålprofiler. Det er også her du finder uundværlige inddækninger.

Find stålprofiler til dit nye og moderne byggeprojekt

Mangler du stålprofiler til dit byggeprojekt, så er det vigtigt at du vælger dem i den bedste kvalitet. Det kan du være sikret at få hos Profilmetal A/S. De har stålprofiler i den bedste kvalitet, og du kan vælge forskellige farver, såvel som højder. Du kan vælge stålprofiler fra 18 mm til 35 mm i højden. Du kan derfor være næsten helt sikker på, at du finder stålprofiler, der matcher det du er ved at projekt du er i gang med. Da stålprofilerne er CE-godkendte, er du garanteret et produkt, der overholder gældende love indenfor EU. Stålprofiler kan være den perfekte løsning til tage, såvel som til vægge. Hos Profilmetal A/S får du dag til dag levering på udvalgte varer.

Hav altid de rette inddækninger til overgange

Hvis du skal til at gå i gang med at lave tag, så kræver det selvfølgelig at du har inddækninger, der kan give en overgang mod muren, hvis det er nødvendigt. Du kan finde et bredt udvalg af inddækninger hos Profilmetal A/S. Inddækninger er den rette overgang mellem to bygningsdele. Deres inddækninger kommer i den bedste kvalitet og forskellige størrelser. Du skal være opmærksom på at der over inddækningen skal tætnes med fugemasse, med beklædning eller løskant. Det du bruger som tætning kommer helt an på hvilken type inddækning du vælger. Hvis du er i tvivl om hvilke inddækninger du skal bruge, så tag endelig kontakt til Profilmetal A/S. De har stor viden indenfor området, og kan helt sikkert besvare dine spørgsmål, hvis de omhandler inddækninger, ståltage eller lignende.