Bestil udendørs bænke og rygeskur i klassiske og innovative design

ZENZO tilbyder stilfulde udendørs bænke. Ja, det er en række moderne løsninger, der passer virkelig flot ind i byrummet. Kigger du efter klassisk design, eller går du efter de nyeste, innovative løsninger? Find også flotte rygeskur og rygerum som byrumsinventar online på www.zenzo.dk.

ZENZO – Udendørs bænk i flot stil

Kigger du efter en bestemt type udendørs bænk til kommunen? ZENZO udstiller deres bænkekatalog på www.zenzo.dk, der indeholder flotte, kvalitetsmodeller i alu, plast, beton, træ osv. Du kan f.eks. finde en hypermoderne løsning, eller du kan vælge en udendørs bænk i et mere retro-agtigt design. Valget er dit, og yderligere kan de også hjælpe med en skræddersyet løsning, hvis du har 100 % unikke behov i forhold til design, materialer osv. Ring til telefonnummeret, som er listet på zenzo.dk, og få en ærlig snak om udendørs bænke og dine muligheder. Du kan også sortere efter udendørs bænke i træ, plast, stål, beton osv., eller om det skal være med armlæn, uden armlæn, med glasfiber samt dobbeltsidet (for mere effektiv udnyttelse af byrummet).

Rygeskur – Flotte rygerum i mange muligheder på www.zenzo.dk

Der er større fokus på at holde rygere og ikke-rygere ordentligt adskilte i dagens Danmark, end der var for blot 20 år siden. Mange steder må man ikke blot stå og ryge udendørs, men der er deciderede rygerum til formålet. Det er denne type, du kan bestille på zenzo.dk. Deres rygeskur er med til at bremse røgens udvikling til siden. De kan f.eks. installeres ved fabrikken, så rygerne blandt medarbejderstaben kan have et sted, de kan ryge i pausen. De er også populære forskellige steder i byrummet og i lufthavne, hvor folk, der ryger, har mulighed for at kunne ryge i fred uden at genere ikke-rygere. ZENZO er storleverandør i rygerum, og deres kyndige personale kan også vejlede dig, hvad end du blot ønsker et enkelt rygerum til din virksomhed, eller du ønsker en større ordre til kommunen. Samtidig er deres rygeskur i flotte design. De forskellige rygerum er listede på www.zenzo.dk.