Stilfuld og moderne Smart Home kontakt og DAB+ radio

Dit hjem skal selvfølgelig være stilfuldt og byde på design, du er glad for at se hver dag, også når det handler om elektronik. Hos Av-Cables.dk kan du købe veldesignet elektronik. Det er f.eks. muligt at vælge Smart Home kontakter i høj kvalitet. Der sælges også de pæneste DAB+ radioer, som er fremstillet i høj kvalitet. Derved får du både trendy stil og lækker teknologi i samme enhed. Læs mere om deres produkter her, eller gå direkte til godterne på www.av-cables.dk, hvor du også finder udstyr inden for video, foto, optik, personlig pleje samt køkkenartikler.

Smart Home kontakt til det intelligente hjem hos Av-Cables.dk

Find en flot Smart Home kontakt hos Av-Cables.dk, og få bedre kontrol over dine stikkontakter. Der sælges nemlig strømafbrydere, der kan tilkobles med WiFi. Så kan du styre din veldesignede Smart Home kontakt med en app. Det giver dig gode muligheder, også for at spare på energien. Nedis og deres SmartLife serie byder på nogle glimrende artikler som f.eks. deres Smart Home kontakt med multi kontrolenhed. Samtidig finder du også 2-knaps lyskontakter med WiFi fra mærket af. Du kan trygt klikke ind på www.av-cables.dk, uanset hvad dine ønsker er i Smart Home kontakter, og det er prikken over i’et, at priserne er så lave!

Stærke priser på en DAB+ radio i innovativt design

Online hos Av-Cables.dk er der også DAB+ radioer at vælge. Der sælges nemlig nogle unikke, trendy DAB+ radioer online, som pludselig giver dig mulighed for at lytte til en masse radiokanaler uden den baggrundsstøj, som man jo kender fra FM/AM løsningerne. Det skal dog bemærkes, at nogle af disse DAB+ radioer samtidig også kan trække FM eller andre formater. Ønsker du en boombox, der også kan afspille CD’er, vil de også være i stand til at hjælpe. På www.av-cables.dk er der DAB radioer fra Nedis, Denver m.fl., og der er tænkt på designet. Det kan man også se, når man bevæger sig over til modeller fra Pure, Sony og andre mærker, der også er sat ind i samme kategori. Der er værdi i at have en DAB+ radio om morgenen, så man kan komme ordentligt op og i gang med dagen. Hvis du mangler sådan en, er du også velkommen til at kontakte Av-Cables.dk for vejledning. Det er en webshop med prisgaranti på alt samt 2 måneders fuld bytteret.