Barbersæbe og badeolie fra den danske fabrik Badeanstalten

Badeanstalten producerer autentisk, dansk badeolie og barbersæbe. Se det skønne produktudvalg på badeanstalten.dk.

Barbersæbe af høj, dansk kvalitet

Barbersæbe fra Badeanstalten er ”made in Aalborg”. Køb traditionel barbersæbe, som er lavet med naturlige ingredienser som cedertræ. Det er en shaving soap, der giver et cremet skum med tæthed. Barbersæben skummes op og påføres dernæst med en barberkost. Du finder også andet i ansigtspleje på badeanstalten.dk som f.eks. vitaliserende ansigtsserum, ansigtsolie og nærende creme til dit ansigt. Klik dig også frem til biologiske og stimulerende masker af naturens egne ingredienser. Badeanstalten benytter moderne teknikker, de bedste ingredienser og stolte traditioner, og resultatet er ikke blot skøn ansigtspleje som masker, creme og barbersæbe, men også et utal af andre lækkerier inden for kropspleje og hudpleje. Se den skønne barbersæbe og de andre plejeprodukter online, og bestil til døren.

Køb badeolie, der er lavet i Aalborg

Badeanstalten står bag plejende badeolie, som kommer i flere duftvarianter. Køb lækker massageolie og badeolie, der afgiver fugt til din hud. Badeolie fra denne danske hudplejefabrik giver en perfekt kombination af absorbering og glid. Deres massageolie er velegnet til veganere, da den ikke indeholder animalske stoffer eller er testet på dyr. Massageolie og badeolie fra Badeanstalten er den perfekte julegave til veninden eller svigermor, som elsker at pleje sig selv. Badeanstalten har udarbejdet nogle uimodståelige fristelser til kroppen, som man bare bliver nødt til at prøve. De ærlige produkter kan købes direkte online, hvor du naturligvis også kan læse mere om kropsplejen, og hvor du også kan læse mere om virksomheden og værdierne bag Badeanstalten.

Køb barbersæbe af høj kvalitet fra Badeanstalten, som også producerer badeolie fra egen fabrik af. Det er svært at undvære plejemidler fra dette firma, når man først har vænnet sig til dem. Inde på badeanstalten.dk finder du også naturlige badesalte, harmoniske salver og dejligt skummende håndsæbe. Derinde finder du den perfekte gaveide til dig selv og til personer, du har kære i dit liv.