Skab ro og balance med magnethalskæder fra danolan.dk

Ønsker du mere ro og veltilpashed i din dagligdag, så burde du måske overveje at købe en magnethalskæde. Hos danolan forhandler de en lang række produkter, der beviseligt har både terapeutiske og sundhedsfremmende fordele. De forhandler b.la. Magnethalskæder og kobberarmbånd i flotte designs til både mænd og kvinder.

Slip af med muskelspændinger i nakke og skulder

På danolan.dk finder du et bredt udvalg af smukke og elegante halskæder i titanium, stål eller hæmatit. I sortimentet finder du magnethalskæder i mange fine designs, farver og modeller til både mænd og kvinder. Du kan kombinere magnethalskæderne på kryds og tværs og skabe dit helt personlige look. En magnethalskæde er udover at være flot også et terapi værktøj, der hjælper til at skabe ro og balance i kroppen. Alle magnethalskæder du finder hos danolan.dk kommer med 5 terapi og har en positiv indvirkning på kroppens generelle velbefindende. En magnethalskæde er særligt god til dig, der døjer med muskelspændinger omkring hals og nakke eller generelt oplever en del anspændthed i kroppen. Når du bestiller din magnethalskæde fra danolan, kan du selv bestemme den ønskede længde ved checkout, så smykket er tilpasset dig og dine ønsker.

Kobberarmbånd med positive virkninger

Ud over magnethalskædens helbredende evner, så medfører et kobberarmbånd også en masse positive indvirkninger på dig og din krop. Hos danolan kan du finde et stort udvalg af smukke kobberarmbånd i flotte designs. Kobberarmbåndet kommer i et væld af farver og med forskellige sten. Kobber findes naturligt i kroppen og bruges af de røde blodceller til at transportere ilt rundt i kroppen.  Samtidig spiller kobber også en central rolle i produktionen af kollagen, som har stor indflydelse på vores knogler, hud, hår og negle. Folk med led gigt og ledsmerter har blandt andet udtalt, at de har oplevet markante forbedringer og lindringer af deres smerter gennem brugen af et kobberarmbånd. På danolan.dk finder du en masse kobberarmbånd til både damer og herrer. Bestil et i dag, og oplev kobberarmbåndets helende effekt.