Sund hud hos Badeanstalten, bl.a. med plejende barbersæbe og flydende håndsæbe

Gør som mange andre og besøg www.badeanstalten.dk, der giver dig muligheden for at tage dig af din hud på bedste vis. Når det kommer til skønhed, bør din huds glød og friskhed nemlig komme i forreste række, og det formår produkterne fra Badeanstalten at gøre for dig. Oplev hvordan du mentalt og fysisk udstråler mere glæde og livslyst med alt fra barbersæbe og ansigtsscrubs til flydende håndsæbe m.m. fra den skønne hjemmeside. Her er sund hud på mode, så skynd dig at gør din hud en tjeneste og bestil plejende produkter fra siden i dag.

Velplejet skæg efter moden med nærende barbersæbe

Ligegyldigt hvilken type skæg, der er på mode, har du mulighed for at trimme og barbere det på sundeste vis med en barbersæbe fra Badeanstalten. Her forhandles barbersæbe fremstillet på ærlige og lækre ingredienser, der efterlader din hud blød og glat efter barbering. Med denne barbersæbe er du altså sikret en præcis og skarp barbering, der efterlader nærende pleje til både hud og skæg. Gør derfor noget godt for dit skæg, ligegyldigt om det er fuldskæg, moustache eller et helt tredje skæg, og plej det med en barbersæbe med cedertræ duft fra Badeanstalten. Her gås der nemlig op i hudpleje, der efterlader huden frisk og sund.

Flydende håndsæbe i velduftende varianter og flotte vægbeslag

Måske tænker du ikke over det, men den flydende håndsæbe, du bruger, bør være fremstillet af naturlige ingredienser, så dine hænder ikke tager syntetisk skade. Dette finder du i stor stil hos Badeanstalten, der forhandler flydende håndsæbe i flere velduftende varianter. Selvom de flydende håndsæber dufter, er de uden parfume og parabener. Derfor kan du regne med bløde og velplejede hænder, når du vasker dem i flydende håndsæbe fra siden. Desuden kan du tilkøbe flotte vægbeslag i flere farver, så sæben har en fast plads i enten køkken, på badeværelse eller måske i bryggerset. Vælg mellem sæbe i duft af hvid the, agurk og mynte m.fl. Sæt dem smukt og moderigtigt i et enten sort, sølv eller guld vægbeslag i dit hjem. Så sikrer du dine egne og dine gæsters hænder den bedste pleje. 

Din hud vil takke dig for at købe plejeprodukter fra Badeanstalten, så tøv ikke med at tjekke de mange naturlige sortimenter ud på siden. Her er der altid noget for enhver hudtype og ethvert behov. Lad dig inspirere til en mere fuldendt hudplejerutine her i dag.