Køb æteriske olier og natriumhydroxid billigt hos Hedenhus – Design moderne hudpleje

Hedenhus er en førende forhandler af de populære æteriske olier, der kan benyttes til mange ting. Køb økologiske naturprodukter på www.hedenhus.dk, og få bedre kvalitet for pengene. De er ligeledes billige på natriumhydroxid samt faste olier og smør. Skab innovativ og trendy kosmetik, kropspleje m.m.

Æterisk olie i økologisk, høj kvalitet på hedenhus.dk

Ønsker du lavendelolie, arganolie eller appelsinolie? Bestil æterisk olie direkte på hedenhus.dk, der tilbyder mange typer. Olier med aromaer som basilikum, enebær, cedertræ og citron kan også findes. Kigger du efter eukalyptus, geranium eller fennikel i din æteriske olie? Én ting er sikkert: Hedenhus tilbyder et af de største, bedste og billigste udvalg af æteriske olier med fokus på økologi. De er billige på produkterne, og gratis på fragten (til pakkeshop ved køb for mere end 300 kroner). Denne danske webshop er kendt for dens gode service. Rigtig mange har som hobby at skabe egen kosmetik og pleje, hvor man benytter gode ingredienser. Det er sjovt og udfordrende, og så ved man 100 %, hvad der er kommet i det, som man putter på huden. Der er også mange større og mindre store producenter her i landet, der udelukkende benytter økologiske æteriske olier og andre naturprodukter. Ønsker du at fremstille moderne, førsteklasses hudpleje, hvor der er taget afstand fra unødvendige tilsætningsstoffer? Du kan sætte mange, hvis ikke alle, krydser ved din ingrediensliste blot ved at benytte shoppen hedenhus.dk.

Natriumhydroxid – De tilbyder sæbelud online

Der er også stor efterspørgsel på natriumhydroxid, og i denne boldgade kan Hedenhus også servicere dig. Natriumhydroxid er også kendt under den mere almindelige betegnelse sæbelud, kaustisk soda og sodium hydroxide (den engelske betegnelse). Det er et stof, man typisk benytter til sæbefremstilling. Hos Hedenhus kan du købe sæbelud med en 100 % renhed. Du finder natriumhydroxid til lave priser online. Husk på, at sæbelud er ætsende, og det kræver håndtering med gummihandsker samt beskyttelsesbriller. Læs mere om sæbelud på hedenhus.dk.