Tænk bæredygtigt med Safety Razor og shampoo bar fra Natural Living

Vil du gøre noget godt for dig og for kloden? Så er bæredygtige og miljøvenlige produkter helt sikkert, det bedste sted at starte. Det er målet for Natural Living, der har alt du skal bruge, for at du får det bedre, og kan blive klar til alle dage. De tilbyder nemlig bæredygtig shampoo bar og Safety Razor.

Sig nej til plastspild – skift til Safety Razor

Har du også dårlig samvittighed over at bruge plastikskrabere, der skal udskiftes ofte? Så er det på tide at skifte til Safety Razor fra Natural Living. Med en Safety Razor er du garanteret en tæt barbering, og et produkt der er helt uden plastik. I stedet får du et utroligt lækkert og stilrent design. En Safety Razor er stedet at starte for dig, der ønsker at formindske dit forbrug af plastikaffald. Du skal selvfølgelig i ny og næ udskifte selve barberbladet på din Safety Raxor, men det kan let sorteres til metal. Desuden kan du undgå at udskifte ofte, hvis du sørger for at holde Safety Razor tør, når du ikke bruger den. Det giver et skarpere barberblad over en længere periode. Desuden vil din flotte Safety Razor holde resten af livet. Du kan vælge mellem flere forskellige smarte farver og modeller på siden, der kan bruges af både mænd og kvinder. Vil du have en effektiv barbering, så er Safety Razor fra naturalliving.dk uden tvivl det, du er på udkig efter.

Vask håret med en shampoo bar fra EcoLiving

Foruden deres smarte skraber, kan du også finde andre måder at være mere miljøbevidst med Natural Living. De har nemlig den fantastiske shampoo bar, der er en bedre og mere miljøvenlig løsning, når det kommer til hårvask. Du kan nemlig undgå både parabener, sulfater og animalske ingredienser, hvis du vælger at vaske håret med en shampoo bar. Baren vil efterlade håret rent og velplejet. Du kan vælge en shampoo bar med og uden duft samt til forskellige hårtyper. Det er desuden utroligt godt for dit hår, da det vil være med til at pleje, nære og fugte håret. Ved anvendelsen af din shampoo bar, behøver den ikke skumme, som mange andre sæber gør. Du kan vælge forskellige mærker som BIRK, Lundegaardens, Amalie Rosalie og EcoLiving. Det er alle sammen mærker, der gør deres for at passe på miljøet. Er du interesseret i en shampoo bar, så tag ind forbi naturaliving.dk, og find den rette i deres udvalg.

Støt Natural Living og vær med til at gøre dit, for at passe på vores klode.