Læbepomade og barbersæbe på www.badeanstalten.dk

Køb skønhedsprodukter hos Badeanstalten, som kommer fra deres egen fabrik. Vælg imellem barbersæbe, læbepomade, badesalt, håndsæbe m.fl. – alt til den moderne livsstil, men med respekt for naturen og dens vidunderlige ingredienser. Fabrikken fra Aalborg har markeret sig kraftigt på Danmarkskortet med en bred portefølje af populære plejemidler, som i dag sælges nær og fjernt. Du kan også købe på badeanstalten.dk.

Cremet barbersæbe til en tæt barbering – Den perfekte gave til ham eller hende

Den skønne barbersæbe fra Badeanstalten har rigtig mange fans. Den er karakteriseret ved et cremet skum, der har den optimale mængde tæthed. Du kan se en brugsanvisning her, og samtidig købe den direkte fra linket. Benyt lejligheden til at shoppe rundt på resten af webbutikken, fordi du får fri fragt ved bestillinger over 499 kroner. Så når du har lagt din barbersæbe i kurven, så kan du evt. også kigge på udvalget af badesalt, bodylotion, massageolie, salve og meget mere.

Badeanstalten har også udviklet læbepomader fra den danske fabrik

Fugtige læber er med til at fuldende ethvert look, og selvfølgelig en forudsætning for velvære. Hos Badeanstalten har de også fremstillet læbepomader i den bedste kvalitet, som de kendes for på tværs af alle deres naturlige plejemidler. De fugtgivende egenskaber fra deres læbepomade kommer af naturlige ingredienser. Det betyder ingen kemiske tilsætningsstoffer. Det gør derfor ikke noget, hvis man kommer til at slikke sig om munden. I samme kategori finder du også bæredygtig salve med nærende råvarer som bindeled. Shop salve og læbepomade fra den hyggelige webshop, hvor du selvfølgelig også kan finde nogle af julegaverne.

Der er forskel på skønhedsprodukter – faktisk rigtig stor forskel, når man sammenligner et dansk mærke som Badeanstalten med de storkommercielle alternativer. Med barbersæbe, læbepomade osv. fra badeanstalten.dk får man den naturlige vare. Bestil alle typer af plejemidler til den moderne livsstil, men med respekt for traditionerne og de naturlige råvarer, som vi har i vores egen natur. Du kommer næsten garanteret til at blive forelsket i produkterne fra www.badeanstalten.dk som f.eks. deres faste håndsæbe med smukke mosaikmønstre eller deres aromatiske badesalt.