Et moderigtigt hjem med gode detaljer, såsom møbelbeslag og kroge

Møller & Mammen har et stort udvalg af møbelbeslag samt andre lækre detaljer til hjemmet. Søger du f.eks. en krog til en hat, dine tasker eller andet, så læs med her. Hjemmesiden byder på alt i kvalitets isenkram.

Møller & Mammen forhandler møbelbeslag i flere designs

Møller & Mammen har møbelbeslag i mange designs, og de vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde de rette beslag til dine skuffer. Der findes mange forskellige modeller i butikken, både nye moderne og gamle antikke møbelbeslag. Hvis du har et gammelt arvestykke, som trænger til nye beslag i samme stil, så kan du helt sikkert finde de rette. De har møbelbeslag, som matcher gamle antikke møbler i massivt træ og med heftig ornamentik. De sælger også antikke nøgleskilte til møbler i samme stil. Du kan selvfølgelig også finde smarte nye beslag i rustfri stål eller i messing. Der vil helt sikkert være præcis det, du leder efter, for de har flere hundrede forskellige designs at vælge imellem. Når du handler i butikken, får du personlig rådgivning af faguddannet personale, og du kan være sikker på, at rådgivningen er personlig og effektiv. De hjælper dig fra ende til anden, og du går fra butikken med det helt rigtige produkt i hænderne. Du kan også handle på deres hjemmeside www.moller-mammen.dk, hvor du får fri fragt ved køb over 500 kr. og levering på bare 1-2 hverdage. Deres store udvalg af møbelbeslag sælges til gode priser i butikken, og de har mange forskellige at vælge imellem til de præcise behov. Hvis du allerede har beslag på en kommode, men mangler et enkelt, så kan du sagtens finde et, der matcher.

Find den eller de rette kroge til tasker, jakker og hatte

Møller & Mammen sælger også hattekroge, taskekroge, frakkekroge og dobbeltkroge m.m. En god krog kan være guld værd derhjemme, for derpå kan man hænge sine jakker, sine tasker og sine hatte. Der findes mange forskellige smukke modeller i butikken, og du kan finde både moderne såvel som antikke designs. Hvis du bestiller en krog i dag, så kan du få den leveret i morgen eller i overmorgen. Der findes mange forskellige modeller at vælge imellem og ingen tvivl om, at du kan finde en, der matcher dit hjem, hvad end du søger den moderne minimalistiske stil eller en gammeldags mere klassisk stil. En god krog kan være en god detalje at have i entréen derhjemme, for så kan man hænge sin jakke, sin taske og sin hat derpå. Der findes dobbeltkroge med hattekrog, hvor det hele kan hænge på hver sin krog samt mere simple kroge og knager. Du vil helt sikkert kunne finde den rette krog eller knagerække i butikken, hvor der er mange forskellige at vælge imellem, og hvor du helt sikkert vil opleve, at dine behov bliver mødt med god service og mange års erfaring.