Tempur-senge og HAY-sofaer i moderne design

En HAY-sofa er et stykke historie inden for dansk design. De har ikke blot med deres sofaer, men også andre møbler og brugskunst, været med til at revolutionere den måde, som den moderne dansker lever på. ILVA Max Jessen Terndrup er storforhandler af HAY-møbler, men sælger også Tempur-senge, vi kommer til at kigge på i andet afsnit.

HAY-sofa – Køb den hos ILVA Max Jessen Terndrup

Leder du efter en ny HAY-sofa? Selvom du er fastbesluttet på mærket, skal du stadigvæk overveje de forskellige designmuligheder. Fordi HAY-sofaer er unikke og ligner ikke nødvendigvis hinanden. Du finder heldigvis et stort udvalg, hvis du vælger at besøge max-jessen.dk. De sælger alle de kendte HAY-sofaer inkl. Silhouette, Arbour og Mags. Du kan også købe ekstra HAY-puder til sofaen. Alle puder og sofaer er ikke blot i bedste, danske design, men også i højeste kvalitetsstandard. Du får derfor møbler, som kan holde i rigtig lang tid. Det er møbler, du kan glæde dig over hver dag. En HAY-sofa passer perfekt til storbyslejligheden, men også i en hvilken som helst villa, hvor moderne, stilfuldt, dansk design er i fokus.

Tempur-madrasser, -senge m.m. på max-jessen.dk

Det er også værd at kigge nærmere på Tempur og deres senge, som altid besidder den bedste kvalitet. Som så mange andre luksusmærker i branchen, har de også både produceret boxsenge, kontinentalsenge og elevationssenge. Hvis du leder efter en ægte Tempur-seng i flot, stilfuldt design, er ILVA Max Jessen Terndrup leveringsdygtig. De forhandler også tilbehør til modellerne som ekstra sengeben og sengegavle. Oplev de forskellige Tempur-madrasser med den avancerede CoolTouch-teknologi, der sikrer din krop en behagelig temperatur på trods af svingende eksterne temperaturforhold. Køb også Tempur-topmadrasser, -puder, -sengebunde m.m. fra det vidt omspændende katalog på www.max-jessen.dk.

Med en ting som Tempur-madrasser, har man mest af alt lyst til at prøve madrassen inden køb. Tag turen til ILVA Max Jessen Terndrup, og prøv, hvordan ægte komfort føles. Der kan du naturligvis også ligge i HAY-sofaer og masser af andre kvalitetsmøbler i danske såvel som internationale design.