Moderne New Yorker vægge og ståltrapper hos First Floor CPH

Der er rigtig mange, som drømmer om en walk-in til hele garderoben. First Floor CPH hjælper med at gøre denne drøm til virkelighed. På deres smedeværksted fremstiller de New Yorker vægge til walk-in, ståltrapper m.m.

Flotte New Yorker vægge til walk-in skab

First Floor CPH tilbyder walk-in vægge og døre til forskellige behov. Drømmen for mange er naturligvis egen kæmpe garderobe som en walk-in, og det er også noget, de har megen ekspertise med på firstfloorcph.dk. De hjælper dog også med New Yorker døre samt vægge til andre behov. Alt sammen er også beskrevet på deres hjemmeside, så du kan med fordel klikke derind. Også hvis du har brug for at kontakte First Floor CPH, så finder du info derinde. New Yorker vægge til walk-in er udført i stål og i stilfuldt, industrielt design, som mange forbinder med denne millionby i USA. Manhattan var på et tidspunkt fyldt med industri, og disse industribygninger er så blevet moderniseret og lavet om til lejligheder, hvor deres karakter stadigvæk bevares. Der er også rigtig mange herhjemme i Danmark, der efterspørger New Yorker vægge og døre bl.a. til walk-in. Er det noget, der har din interesse? Så kan virksomheden First Floor CPH anbefales.

Ståltrappe – Bestil en trappe i stål med industrielt udtryk

En First Floor CPH ståltrappe kan formes efter dit hus. De laver alt fra ligeløbstrapper og rundetrapper til kvartløbstrapper og mange, mange flere! Du kan evt. se nogle billeder af de forskellige trapper i stål på firstfloorcph.dk, hvis du har brug for idéer. Men lad dig ikke begrænse af det udvalg, du bliver mødt af. På deres smedeværksted og med 3D software vil de være i stand til at kunne hjælpe dig med en hvilken som helst ståltrappe. De er specialister i at skabe unikke trapper i stål efter den enkelte kundes ønsker og hus. Læs mere om ståltrapper online.

Hvad end du kigger efter ståltrapper eller New Yorker vægge, kan du med fordel tage et kig på websitet med hjemmesideadressen firstfloorcph.dk.