Alt i billige fotobøger og takkekort med en del designmuligheder hos Silkeprint

Silkeprint giver nogle gode muligheder for at fremstille billige fotobøger og takkekort. Har du nogle flotte selfies, der fremhæver din trendy garderobe? Eller vil du gøre noget specielt ud af dine billeder fra det internationale modeshow, som du lige har besøgt? Priserne kan netop gøres så lave, da der ikke er en mellemhandler. Det betyder også besparelser på fotokalendere, collager, fotoprint og filmfremkaldelse.

Lav en billig fotobog med fotografierne fra modeshows, dine selfies etc.

Få en billig fotobog, der er helt din egen med de gode selfies. Har du evt. taget nogle flotte billeder med en af vennerne, og vil du gerne lave en vennebog? En fotobog fra Silkeprint er nem selv at designe, og du har mange muligheder for at give den et trendy udtryk. Det hænger nemlig sammen med softwaren. Den gør det enkelt at lave en fotobog fra bunden af. Du behøver ikke at besøge en fysisk fotobutik, som nogle af os skulle i gamle dage. Nej, du skal blot uploade fotografierne, og designe efter dine ønsker. De sætter den dernæst til print, og du har mulighed for at få den leveret fra den ene dag til den anden. Priserne er konstant lave på fotobøger, så du behøver ikke at vente på et særskilt tilbud. Hos Silkeprint sørger de altid for dansk kvalitetsproduktion. Skab en fotobog, der er dine minder værdige.

Sig ordentligt tak med et takkekort

Det er god stil at sende et takkekort til alle gæsterne. Der er også rigtig mange muligheder med takkekort på www.silkeprint.dk, hvor du f.eks. kan uploade et godt festbillede, der kommer på kortet. Vælg bl.a. stående og liggende fotokort, der egner sig særligt godt til takkekort. Bestil også et kvadratisk fotokort i 15×15 online hos Silkeprint, som kan printe dine takkekort med blot 10 styks som minimum antal. Er det noget, du har interesse i? Så start processen nu på silkeprint.dk. Før du har set dig om, har du allerede skabt dine helt egne, veldesignede takkekort, og de er nu på vej til tryk og snarligt på vej med posten!