Origreen tilbyder det delikate Pasta Mancini og ekstra jomfru olivenolie

Hos Origreen vil du kunne finde en masse forskellige delikatesser. Der er lagt i kakkelovnen til den lækreste pastaret med deres Pasta Mancini og deres ekstra jomfru olivenolie. Origreen udmærker sig ved at vælge hovedsageligt økologiske produkter, men i alle tilfælde altid fødevarer i høj kvalitet. Mangler du noget pasta eller olivenolie, kan du derfor være sikker på, at produkterne på www.origreen.dk er kvalitetssikret bare i kraft af, at de forhandles der.

Vælg kvalitetspastaen Pasta Mancini

Pasta Mancini produceres på en pastafabrik, der er bygget af den italienske Mancini-familie. I hver italiensk region har man forskellige måder at gøre tingene på, når det kommer til madlavning. Pastafremstilling er en enorm traditionsrig gesjæft. Hos Mancini-familien laver man Pasta Mancini af durum-hvedemel og turanicum-hvedemel, og man forbereder dem på stanseplader af bronze, så de bliver porøse og ru. Dermed er de velegnede til at suge saucen til sig. Smagen af Pasta Mancini er så unik, at de leverer pasta til en række restauranter med Michelin-stjerner og samarbejder med en af Italiens gastronomiske legender Massimo Bottura. Overbeviser dette dig ikke alene om, at du skal have noget Pasta Mancini, så bør du vide, at Origreen er enormt kræsne med, hvem de vælger at samarbejde med. Kun producenter med kvalitetssans og en etisk rettesnor i produktionen, bliver ført på www.origreen.dk. Vil du vide mere om den imponerende produktion af Pasta Mancini, kan folkene bag Origreen helt sikkert sætte dig endnu bedre ind i det. Kontakt dem i dag, for at få noget af den bedste pasta, Italien har at byde på.

Gå ikke ned på den bedste ekstra jomfru olivenolie

Til en god pastaret hører en god ekstra jomfru olivenolie, ville man utvivlsomt få at vide, hvis man spurgte i Italien. Derfor fører Origreen også fantastisk gode ekstra jomfru olivenolier i deres sortiment. Olivenolien får de leveret fra italienske bjergsider i Ligurien. Det er familien Boeri Roi, der producerer den udsøgte ekstra jomfru olivenolie med deres specielle Taggiasca-oliven. En pastaret behøver ikke at være meget mere end bare pasta som Pasta Mancini med lidt ekstra jomfru olivenolie drysset over, mens det er varmt. Så længe kvaliteten er så høj, kan det nogle gange være bedst, når det er mest simpelt. Er du blevet interesseret i ekstra jomfru olivenolie eller nogle af de andre lækre produkter, der forhandles på www.origreen.dk, kan du bare kontakte dem. Så giver de dig råd til de rigtige pastaer og olivenolier – og de kan tilbyde dig fri fragt ved køb på over 500 kr.