Byd julen velkommen med fine juleservietter og jule bordløbere

Julen er lige om hjørnet, og hos www.langkilde-flagfabrik.dk ønsker de at give dig de bedste sortimenter af julepynt og -tilbehør, så du kan byde julen velkommen på den hyggeligste og mest stilfulde måde. Tag et kig rundt i de kvalitetsbevidste sortimenter af bl.a. juleservitter og -duge, jule bordløbere og -pynt m.m. Med andre ord er Langkilde & Søn stedet, du finder juelpynt fra en Kgl. Hofleverandør, hvorfor det vil holde mange år frem.

Køb en smuk og klassisk juleserviet hos Langkilde & Søn

Til juleaften må bordet gerne være fint pyntet med det bedste service og bordpynt, der er i gemmerne. Derfor skal du ikke tøve med at finde de fineste juleservietter hos Langkilde & Søn, som forhandler dem i høj kvalitet og med de smukkeste motiver. En juleserviet herfra er mere end blot en serviet, da du kan bruge den år efter år og gøre den til en fast del af jeres juletraditioner. En juleserviet herfra er prydet med hyggelige og detaljerede motiver af bl.a. gran og gaver, kræmmerhuse og andre ting, der leder tankerne hen på de hyggeligste julestunder. Køb juleservietter herfra og vær sikker på at dække nabolagets smukkeste og mest gennemførte julebord, som dine gæster kan samle sig om med godt humør. Bestiller du allerede i dag, skal du kun vente 1-3 dage med at få dine juleservietter leveret, så du har dem klar til årets julemiddage og -frokoster. 

Dæk det skønneste julebord med en jule bordløber

Hvad der dog også pynter smukt på et julebord er en jule bordløber. Med en jule bordløber kommer der lidt mere spil i pynten, da løberen ligger fint ned langs bordet. Langkilde & Søn ligger inde med en jule bordløber, der matcher deres servietter og andre former for jylepynt i deres kollektion dedikeret til højtiden. Deres jule bordløber skildrer den klassiske og traditionelle jul med sine kendte og elskede motiver, såsom julehjerter og trommer m.m. En jule bordløber vil med garanti pifte dit julebord op og gøre det hele lige en tak mere hyggeligt. Læg en jule bordløber i din indkøbskurv og supplér med en masse andet skønt julepynt fra den elskede forhandler. På den måde kan du pynte op til jul med de smukkeste genstande, der på længere sigt vil være med til at danne ramme om de sødeste juleminder. Når du bestiller for over 699 kr., får du nemlig gratis fragt, så der er mere julepynt at få for pengene.