Gode priser på veldesignede picnickurve, træbænke m.m. hos Havehobby.dk

Havehobby.dk er til dem, som værdsætter flot design til haven – dem, som kigger efter trendy havemøbler i ordentlig kvalitet. Se bl.a. deres udsøgte sortiment af træbænke, stålbænke, havestole og varmelamper. Køb også picnickurve, campingtelte og andre campingartikler til at nyde haveglæden væk fra egen have.

Træbænke i høj kvalitet til park, have m.m.

God kvalitet betyder især noget for udendørsmøbler. Hos Havehobby.dk kan du købe træbænke i slidstærk kvalitet. De har inkluderet en lang række af smarte, moderne træbænke i udvalget, men også de traditionelle nærmest vintage i looket, som mange af os foretrækker. Udover at sælge træbænke har de også valgt at føre tilbehør som vandafvisende covers. Vil du have flere tips og tricks til vedligehold af træbænke? Så kontakt gerne Havehobby.dk, der giver vejledning i øjenhøjde. Du kan selvfølgelig også læse mere om de enkelte modeller, og se de flotte design inden for træbænke online. Havehobby.dk er din træbænkespecialist og meget mere end det.

Autentiske picnickurve med flet inkl. service og picnictæppe

Picnicoplevelsen har noget nostalgisk over sig. Mange af os tænker tilbage på England med overdådige picnicarrangementer, som overklassen deltog i. Der er noget hyggeligt ved at pakke en picnickurv med frisksmurt sandwich, tapaselementer og selvfølgelig noget godt at drikke (evt. en god flaske champagne eller hvidvin, hvis man virkelig vil flotte sig). Leder du efter en af de klassiske picnickurve med flet? Så klik ind forbi Havehobby.dk, der sælger fletkurve med indlagt stof. De har plads til tallerkner, bestik og selvfølgelig al den friskpakkede mad, som I vil have med. En picnickurv er perfekt til den spontane, romantiske lørdag i parken, men også blot til hygge med kære venner. Havehobby.dk forhandler picnickurve i originale samt moderne design til gode priser. Se også de samlede løsninger med picnictæppe. Hvad end man har brug for en træbænk, havestol eller et andet havemøbel, så er der flotte valgmuligheder hos Havehobby.dk. Det gælder ikke mindst også for picnickurve, havepavilloner, drivhuse og meget andet.