Find din Jieldé lampe eller anden vintage væglampe hos Modern Lamps

Designerlamper er i høj kurs i dagens Danmark, og med god grund! Flotte lamper fra anerkendte designere, går nemlig aldrig af mode og pryder derfor ethvert hjem. Hos Modern Lamps restaureres og sælges alt fra en vintage væglampe til andre flotte design klassikere såsom en Jieldé lampe.

Vælg en Jieldé lampe med alle de arme du har brug for

En Jieldé lampe, også kendt som franske industrilamper, har altid været i høj kurs på det både danske og udenlandske designmarked. Den franske designer Jean Louis Domecq ligger navn til den klassiske Jieldé lampe, der findes i mange varianter hos Modern Lamps. Det fantastiske ved en Jieldé lampe er, at den kan bygges op med lige så mange arme som du lyster eller har behov for. Dette lyder måske skørt, men det smarte design, der ikke trækker ledninger gennem lampen, men i stedet fører strømmen gennem messingringe, gør dette design-vidunder muligt. Hos Modern Lamps kan du få fingrene i en unik Jieldé lampe, der desuden fås i mange forskellige farver og størrelser.

Vær sikret godt lys og design med en vintage væglampe

Det store udvalg af design klassikere egner sig til alle, der har hang til vintage. Find mange andre forskellige typer lamper på www.modernlamps.dk, og forelsk dig måske i din nye vintage væglampe. Med en vintage væglampe er du med garanti sikret en æstetisk opgradering derhjemme. Det store udvalg af vintage væglamper, gulvlamper og pendlere er sammensat sådan, at du kan finde præcis de lamper, der matcher dit hjems indretning. Køber du vintage, køber du nemlig ind i en design tradition, der kun bliver mere populær med årene. Forestil dig at købe vintage væglampe i dag, og stadig være glad og tilfreds med dit køb ti år fra nu. En vintage væglampe eller en af de mange andre vintage lamper fra Modern Lamps er altså uden tvivl en god investering, for ikke at nævne et friskt design-pust i dit hjem eller på din arbejdsplads.