Bløde og hårde karameller i stilfuld indpakning – Karamelleriet

Forkæl dig selv med noget godt til ganen – eller forkæl en, du holder af. Karamelleriet tilbyder hårde og bløde karameller, der er pakket fint ind i den flotteste emballage. Alt fra smagsoplevelsen til designet af indpakningen går op i en højere enhed hos denne danske leverandør. De har karameller nok til selv den sødeste tand med et udvalg, som hele tiden opdateres.

Klippestykker – Se de hårde karameller på karamelleriet.dk

Hårde karameller hos Karamelleriet kaldes for Klippestykker og de fås med lakrids, mint og andre fristende smagsudgaver. Kan du godt lide en karamel med bid i? Hårde karameller fra www.karamelleriet.dk giver en udsøgt smagsoplevelse, der varer ved og ved. Når eftermiddagen virker uoverskuelig, eller man har brug for noget sødt efter aftensmaden, er hårde karameller fra denne danske leverandør perfekte. Du får også fri fragt over 399 kroner og hurtig levering på din bestilling. Deres Klippestykker kommer i en flot og stilfuld emballage, der er vidunderlig at have stående fremme.

Bløde karameller med salmiak, havsalt og frugtstykker

Du bliver også nødt til at prøve deres bløde karameller, som står i vidunderlig kontrast til deres Klippestykker. Her får du naturligvis en blødere fudge, der nærmest smelter i munden, og som er prydet med smagfulde detaljer som f.eks. frugtstykker, salmiak eller havsalt. Som i de andre kategorier er denne også spækket med lækkerier. Karamelleriet har ikke været bange for at eksperimentere. Det har resulteret i en række fantastiske smagsvarianter, der er innovative og alt i alt gennemtænkte. Smagskarakteristikaene er designet med omhu og efter mange erfaringer og hårdt arbejde. Tøv ikke med at prøve en ny variant.

De flotte bøtter og poser med hårde såvel som bløde karameller fra karamelleriet.dk er intet mindre end uimodståelige. Gå på opdagelse online, og søg inspiration til din næste gave. Det er selvfølgelig også tilladt at forkæle sig selv med flere af de unikke kvalitetskarameller fra leverandørens egen webshop. Læs mere om de tanker, der er gået ind i processen, og bliv klogere på de forskellige karameltyper.