Wheely Bug: Den perfekte fødselsdagsgave til en 1-årig vildbasse

Leder du efter en gave til familiens nyeste skud på stammen, som snart bliver 1 år? Så kig endelig med her, og bliv inspireret til en gave, som enhver lille 1-årig vil blive ellevild med. Det kan nemlig være noget af en jungle at finde frem til den rette gave, hvis man ikke er så bekendt i børneuniverset. En god gave, som bliver ved med at glæde dag for dag, er nemlig ikke nem at finde.

Uanset om det er en dreng eller en pige, som du skal finde en gave til, så vil den populære Wheely Bug passe til enhver lille vildbasse, som elsker at drøne rundt med fart på.

Wheely Bug styrker barnets sanser og udvikling

Kender du allerede den populære Wheely bug? Det er et sødt skubbedyr, som passer perfekt til et lille barn omkring 1-årsalderen.

Barnet vil med en Wheely Bug kunne træne og udvikle de motoriske- og balancemæssige evner. Derudover styrker barnet også sin koordinationsevne. Barnet vil kunne komme hurtigt frem på de små skubbedyr, og der er garanti for smil og grin i hele hytten.
Er der jævnaldrende børn i huset, kan de fint køre om kap og lave en lille sjov konkurrence på deres Wheely Bugs. 

Komfortabel, praktisk og smart design

En Wheely Bug kommer i forskellige flotte design. De søde skubbedyr forestiller forskellige dyr, som er alt lige fra en sød mariehøne til en bi, mus, ko eller løve.

Der er en god bøjle, som barnet kan holde i, imens det skubber sig frem og styrer retning med fødderne. Barnet sidder tilmed på en blød og lækker skumpude.

Wheely Bug kan fint bruges indenfor i stuen eller på børneværelset. Du kan tilmed udfordre barnet ved at lave en lille forhindringsbane, så barnet skal styre mellem forskellige udfordringer på gulvet.

Find Wheely Bug skubbedyr hos Legebyen.dk

Wheely Bug er håndlavet i miljøvenligt plastik og er udstyret med nylonhjul og detaljer i lærketræ. Skubbedyret har ingen skarpe kanter og er produceret og designet, så den er sikker at bruge for de små børn.

Materialerne er i høj kvalitet, og det er nemt at se, at der er blevet kælet for detaljerne. Wheely Bug fremstår som et super lækkert og funktionelt stykke legetøj. Med dette skubbedyr fra www.legebyen.dk er der til mange timers underholdning, sjov og leg.