Veldesignet Pinewood tøj og LaCrosse støvler fra effektlageret.dk

Bliv klædt på i moderigtigt og funktionelt jagttøj fra Pinewood. Effektlageret er specialist i dette mærke, og tilbyder 14 dages fri returret. Du kan med fordel kombinere det med et par lækre støvler fra LaCrosse. De laver nemlig nogle af markedets bedste. Se også på alt fra de andre mærker på www.effektlageret.dk inkl. Trangia, Patagonia, Vortex Optics og Jetboil.

Pinewood jagttøj elskes af mange danske jægere

Køb rigtig lækkert jagttøj og tilbehør fra Pinewood online. Effektlageret giver dig prismatch, når du skal have nyt tøj fra Pinewood, men også andre brands. Tøjet er særdeles slidstærkt og i en høj kvalitet. Det er en fryd at gå med, og så følger det også jagtverdenens trends. Hos Effektlageret har de valgt at sælge jakker, trøjer og veste fra Pinewood. Klik derind, og køb også bukser, børnetøj, handsker, skjorter og mere fra mærket. Du bør være opmærksom på, at det kan være svært at gå tilbage til andre brands. Når man har prøvet flot jagtbeklædning fra Pinewood, så har man ikke lyst til andet!

LaCrosse støvler til mænd og kvinder i skønne design

Med et væld af år på bagen har LaCrosse for længst markeret sig. Siden 1897 har de stået for høj kvalitet, og effektlageret.dk har selvfølgelig også valgt at sælge deres støvler. De moderigtige LaCrosse støvler er funktionelle i designet. Du finder design både til kvinder og til mænd. Effektlageret har sørget for at tilbyde et velassorteret katalog med LaCrosse støvler, der byder på nogle af de kendte modeller. Du finder de nyeste trends og ældre modeller på tilbud. Når du ser en LaCrosse støvle, der er stærkt nedsat, skal du slå til med det samme. Lad være med at tøve, fordi så ryger disse kvalitetsstøvler med stor sandsynlighed for næsen af dig.

Effektlageret tilbyder stærke priser bredt på deres sortiment til jagt, lystfiskeri og friluft. De prismatcher nemlig hele deres katalog, og det gælder også for attraktive mærker som LaCrosse, Pinewood, Patagonia, og Haglöfs.