På udkig efter undertag eller plan plade? Besøg Profilmetal A/S

Profilmetal A/S har et stort udvalg af ståltag til gode priser. Læs mere her, hvis du skal bruge en plan plade eller undertag.

Plan plade med mange anvendelser

hos Profilmetal A/S kan du finde alt i stålplader til tag og facade, og du kan finde mange forskellige stålprofiler i sortimentet, bl.a. sinusplader, trapez, tagstensplader samt en plan plade. Den plane plade har mange forskellige muligheder for anvendelse, og den kan bl.a. bruges til vægbeklædning. Den er let at arbejde med, let at installere, og du kan bestille den i de mål, du har brug for. De er eksperter i kundevenlige løsninger, så hvis du har nogle behov eller særlige forespørgsler, så tøv ikke med at kontakte virksomheden for at høre, hvad de kan gøre for dig. En plan plade er magnetisk, og kan derfor også bruges som tavle eller opslagstavle. Når du bestiller en plade, så leveres den sammenrullet, hvis ikke andet er angivet i ordren, og den kan bruges til et utal af forskellige ting. Der er over 15 forskellige kombinationer af farve og overflade i butikken.

Leder du efter nyt undertag?

Hos Profilmetal A/S kan du finde alt i ståltag, og derfor sælger de selvfølgelig også undertag. Det anbefales at du lægger undertag, hvis ikke du lægger dit ståltag oven på et allerede eksisterende tag, for det isolerer og sikrer imod kondens og fugtdannelse. Der er forskellige slags tag, du kan lægge i butikken, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde præcis den slags tag, du skal bruge. Der er mange fordele ved det gode undertag, som de fører i butikken, og med det er du sikret et holdbart resultat, som holder i mange årtier. Der er forskellige tagplader, som sælges til gode priser, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige den slags ståltag, som passer til dine behov i butikken. Læs mere om de mange stålprofiler på www.profilmetal.dk, hvor du kan finde lige det, du skal bruge til en god pris.