Match Sif Jakobs-smykker og Casio-ur med din personlige stil

I mere end 100 år har Guldsmed Østergaard drevet deres forretning med henblik på at sælge smykker, accessories, ure, og meget mere, i høj kvalitet og i flotte designs. En forretning, som er blevet autoriseret forhandler inden for flere mærker og brands. Det betyder, at du kan få ure og smykker såsom Casio-ur, Sif Jakobs-smykker, Oris-ur, Lund Copenhagen-smykker, Seiko-ur, Marguerit-smykker, og mange flere.

Funklende og elegante Sif Jakobs-smykker

Med accessories og smykker fra smykkemærket, Sif Jakobs, får du smykker, som passer til alt og alle, og som matcher med mange outfits. Blandt Sif Jakobs-smykker findes der et hav af forskellige former, designs og udtryk i smykkerne. Det er lige fra ringe i flotte former og fingerringe med klare cubic zirkoner, til elegante halskæder med funklende sten i flotte vedhæng. Derudover dækker Sif Jakobs-smykker også over et bredt sortiment af smykker, som kommer i forskellige mønstre, figurer og former. Der er tale om figurer såsom stjerner, cirkler, sekskanter, kors, hjerter, og mange andre. Ikke desto mindre er der også nogle af serierne blandt Sif Jakobs-smykker, som har elegante englevinger eller kantede ørehængere og halskæder. Foruden Sif Jakobs-smykker finder du også Sif Jakobs-ure og andre Sif Jakobs-accessories, som kan give prikken over I’et til ethvert sæt tøj – eller du kan give din tøjstil et elegant look med en eller flere af delene. Du kan se meget mere om Sif Jakobs-smykker, accessories eller ure på www.guldsmedoestergaard.dk.

Udtryk dig med et Casio-ur fra Guldsmed Østergaard

Casio er et velkendt urmærke inden for urbranchen, og med et Casio-ur er du sikker på at få et digitalt ur med et væld af muligheder. Nogle digitale ure er rene schweizerknive, andre med tool watches, andre med lommeregner, og lignende. Hvis du eksempelvis er håndværker, militærmand eller sportsudøver, så vil modellen G-shock være det oplagte valg for dig. G-shock Casio-ur kan nemlig holde til lidt af hvert og kan sagtens bruges inden for militærøvelser, til forskellige sportsgrene eller bruges inden for håndværksfaget. Dog kan du også finde et retro, digitalt Casio-ur, som man kender det tilbage fra 80’erne og 90’erne. Er du derimod til et business look i et ur, så kan du selvfølgelig også finde et Casio-ur, der har det forretningsmæssige udtryk. Du kan eventuelt se mere om de forskellige ure fra Casio på www.guldsmedoestergaard.dk og finde lige netop det Casio-ur, du vil elske eller har behov for. Hos Guldsmed Østergaard er de autoriseret forhandler af Casio-ure, og derfor kan du være sikker på at få hjælp og svar på alle dine spørgsmål.