Lav trækunst til hjemmet med diverse udstyr til trædrejning samt en overfræser

Dorch & Danola har et stort udvalg af elværktøj til hobby-folk, der arbejder med træ derhjemme. Læs mere om bl.a. trædrejning og om en effektiv overfræser her.

Udstyr til trædrejning

Hos Dorch & Danola finder du et enormt udvalg af klassisk godt værktøj til bl.a. træarbejde. Der er mange forskellige maskiner i butikken, og hvis du arbejder med træ derhjemme, så vil der helt sikkert være noget af interesse for dig. Der er bl.a. et stort udvalg af udstyr til trædrejning, bl.a. drejebænke og drejejern. Trædrejning er en fantastisk teknik, hvis man vil lave figurer, skulpturer og brugskunst som fx krukker og skåle i træ. Det giver nogle vildt flotte resultater, og man kan lave mange forskellige symmetriske, smukke og runde former med trædrejning. Det er faktisk slet ikke svært, for når man sætter sit drejejern på det roterende emner, så klarer rotationen al arbejdet og man kan forme træet let og vil hurtigt kunne se smukke resultater. Til trædrejning skal man i bund og grund bare bruge en drejebænk og et drejejern samt et stykke træ. Der findes imidlertid mange forskellige drejejern, som har forskellige former og derfor giver forskellige resultater, som man kan eksperimentere med. Læs mere på www.dorchdanola.dk.

Effektiv overfræser

Hos Dorch & Danola kan du også finde værktøj som fx en overfræser, der bruges til mange forskellige fræseopgaver. Hvis du laver møbler derhjemme, så kan den være et super værktøj. Hvis du fx skal skære en saftkant i et skærebræt, du har lavet, så er det en overfræser, du skal bruge. Den er let at styre og super effktiv. Den kan klare mange forskellige opgaver, og vil helt sikkert være brugbar for dig, der arbejder med træ derhjemme i værkstedet. Hvis du skal fræse kanter, riller eller fordybninger, så er en overfræser virkelig et godt stykke værktøj. Der findes mange forskellige modeller i butikken bl.a. fra mærker som Bosch, CMT, Metabo og Makita, og der vil uden tvivl være en, som du kan bruge og som dit budget også holder til.