Kreativt Plus Plus legetøj til børn

Kreativt legetøj er noget af det bedste, du kan give dit barn fra en tidlig alder. Det stimulerer hjernen og hjælper barnet med at tænke mere fra en tidligere alder – og så har kreativt legetøj mere end én funktion. Det betyder, at barnet ikke er låst fast i leg, men kan bruge samme ting til mange forskellige spil og fantasier. Se udvalget hos Legebyen.dk og læs med her for at finde ud af mere om, hvordan Plus Plus og lignende mærker kan bidrage til dit barns indlæring.

Kreativt og sjovt puslespil med Plus Plus

Plus Plus er puslespilsbrikker uden billede eller fastsat mål. Alle brikkerne kan sættes sammen på kryds og tværs og bruges som byggesten. Dit barn kan kaste sig ud i 3D-kreationer, og legetøjet er også sjovt for voksne. Legetøj som byggesæt fra Plus Plus er velegnet til lidt ældre børn, da det for de små kan udgøre en kvælningsfare. Men for børn, der er udenfor risiko, kan det hjælpe på kreativiteten, fantasien og finmotorikken, og så er det en fremragende måde for voksne og børn at lege sammen. 3D-puslespil, der ikke skal blive til noget bestemt, gør legen mere fri. Ingen skal stresse over, hvor hjørnestykket blev af, for der er slet ikke noget. Byg høje slotte eller faretruende skibe, når fantasien slippes løs.

Undervurder ikke børns fantasi

Legetøj skal kunne bruges til mere end én leg, og f.eks. havebiler kan let sende barnet ind i den samme cyklus af den samme leg dag efter dag. Men det sagt er det vigtigt ikke at undervurdere børnenes fantasi. For lejetøj til børn ser anderledes ud i deres øjne. Mens voksne ser et udendørs legekøkken, kan børn se en restaurant, et skibskøkken, deres eget hushjerte til far-mor-og-børn eller et lille hjørne fra en magisk hytte dybt inde i en skov. Verden ser anderledes ud for de små, og nogle gange kan det være mere begrænsende at give dem noget, der slet intet formål har. Lyt til dit barns stemme og deres ønsker, og prøv at skabe en god blanding af mere abstrakt legetøj og det, der ved første øjekast kun har få, faste formål. Se udvalget igennem hos Legebyen.dk, enten for dig selv for at overraske dit barn – eller med dem ved din side, så de er en del af processen. Dét er nemlig også en god kilde til læring.