Giv plads til kreativiteten med By Permin og Sandnes fra VegaGarn

Hvad end din hobby er at strikke eller hækle, kan du af god grund tage et kig forbi VegaGarn. Her forhandles et stort sortiment af garn, hvor du altid er sikret kvalitet for pengene. Blandt andet byder hjemmesiden på et stort udvalg af By Permin og Sandnes. Tjek hele deres sortiment ud på www.vegagarn.dk.

Køb mohair og andre garntyper fra By Permin

Hos VegaGarn kan du altid være sikker på at finde en lang række gode muligheder for dig, der elsker at være kreativ. Her står de inde med et stort produktudvalg, der byder på garn fra en lang række gode mærker som By Permin. Tager du et kig forbi deres hjemmeside, kan du med fordel starte ved deres udvalg af By Permin. Udvalget her er stort, og byder på mange gode muligheder, når det kommer til fremtidige strikkeprojekter. Garnet fra By Permin finder du i flere forskellige garnkvaliteter, såsom bomuld, uld, mohair samt mange andre. Derudover byder udvalget også på et væld af smukke farver, der ikke er til at gå glip af. Bestil By Permin garn til dit næste strikkeprojekt hos www.vegagarn.dk, og få fri fragt over 499,- DKK.

Strik eller hækl med lækkert Tynn Silk Mohair fra Sandnes

Er du på udkig efter noget nyt og lækkert garn, du kan bruge til dit næste strikkeprojekt? Så kan ud af god grund besøge VegaGarn, der byder på garn fra Sandnes i blandt andet Double Sunday. De har generelt et stort og varieret sortiment af garn til lave priser. Udvalget af Sandnes går på garn i mange forskellige kvaliteter og typer, hvor du finder alt fra Sunday og Double Sunday til Tynn Silk Mohair, Kos samt flere andre. Garn fra Sandnes finder du samtidig i mange forskellige farver, og du har derfor også rig mulighed for at finde frem til noget, du kan bruge til dit næste strikkeprojekt. Besøg hjemmesiden på www.vegagarn.dk, og se hele sortimentet fra Sandnes.