Find Arwetta fra Filcolana og Sandnes garn hos Maskefabrikken

Lad Maskefabrikken være din nye online garnbutik. Maskefabrikken forhandler garn, strikkepinde, hæklenåle og meget andet fra deres store udvalg af alt populære brands til gode priser. Du går derfor aldrig bare fra Maskefabrikken med nye og lækre materialer, men bliver også med garanti inspireret til dit næste strikke- eller hækleprojekt.

Arwetta fra Filcolana er ideel til børnetøj

Udvalget af garn omfatter blandt andet flere lækre garntyper fra Filcolana. Arwetta fra Filcolana er for eksempel et smukt all-round garn, der egner sig til alskens typer af strikke- eller hækleprojekter. Arwetta fra Filcolana blev oprindeligt udviklet til børnetøj, men har i dag vist sig anvendeligt til alt mellem strømper, tørklæder, sjaler og sweatre. Garnets styrke skyldes, at Arwetta fra Filcolana er et klassisk 4 trådet kamgarn, spundet af 80% langfibret merinould og 20% nylon. Når garntyper som Arwetta fra Filcolana benytter nylon, gøres det nemlig for at lave garn, der er både stærkt og blødt. Nylon er nemlig den stærkeste kunstfiber, og derfor en fast del af Arwetta fra Filcolana, sådan at du altid sikres lækre kvaliteter og holdbare resultater. De mange farvenuancer betyder desuden, at Arwetta fra Filcolana kan bruges til mange forskellige typer af projekter — også dem, der er flerfarvede.

Sandnes garn i merinould og andet luksusgarn

Sandnes garn er en anden type garn, der falder i mange danske strikkeentusiasters smag. Sandnes garn er norsk produceret garn, og inspirationen bag mange af de lækre strikkeopskrifter mærket ligeledes årligt udgiver. Sandnes garn er derfor af særdeles høj kvalitet, da de norske strikke-kollegaer aldrig går på kompromis med kvaliteten af deres strik. Maskefabrikken forhandler derfor nogle af de bedste produkter Sandnes garn har at tilbyde, hvilket omfatter mange forskellige typer garn i mange forskellige farver. Find både merinould, børstet alpaka, norsk uldgarn og mohair, der kan mikses og matches som du lyster. Sandnes garn egner sig nemlig sagtens til at blive kombineret med forskellige garntyper og kvaliteter, hvis du er på udkig efter bestemte spændende effekter og teksturer. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, når du går på opdagelse i udvalget af Sandnes garn hos Maskefabrikken. Uanset hvilket projekt du har i tankerne, vil du nemlig med sikkerhed kunne finde lækkert Sandnes garn, der passer helt perfekt til netop dig og dit projekt. Gå også gerne på eventyr i udvalget af både pinde, nåle og andet tilbehør, der gør det muligt for dig at gøre dine projekter til virkelighed.

Find alt dette og meget mere på www.maskefabrikken.dk! Husk, at du altid får fri fragt på bestillinger over 499 kr., hvis du vælger at handle online.