Find alt inden for tasker og udstyr til vagter og politifolk hos SECTRO

I nogle erhverv er det ikke nok at møde ind i et pænt jakkesæt eller i helt almindeligt hverdagstøj. Der skal man være iført en uniform eller lignende, således man passer ind med sit erhverv. Der er her tale om militæret, politifolk og vagter. Ligeledes kan disse erhverv også have brug for tasker og udstyr i form af håndjern fra K-Met, Tasmanian Tiger tasker, skudsikker vest fra PGD Delta, lygter, og meget andet. Se hele udvalget og de forskellige ting på www.sectro.dk.

Veldesignede Tasmanian Tiger Tasker fra SECTRO

Hos SECTRO finder du mange forskellige Tasmanian Tiger tasker, der kan bruges til mange forskellige mål, og det er det, som gør Tasmanian Tiger tasker smarte, funktionelle og brugbare. Der er nemlig tasker, som dækker over alverdens forskellige modeller af håndjernstasker, lygtehylstre, bæltesystemer, radiotasker, nødbehandler rygsække og meget andet. Du kan eventuelt se de mange Tasmanian Tiger tasker hos www.sectro.dk.

Med de mange forskellige Tasmanian Tiger tasker er der noget for både store som små militærfolk, politifolk og vagter med forskellige opgaver og missioner i vente. Dog er det slet ikke altid det samme, som militærfolk har brug for, som politifolk og vagter har brug for – og omvendt.

Militærfolk kunne for eksempel vælge Tasmanian Tiger tasker i form af nødbehandler rygsække, hvorimod politifolk kunne vælge bæltesystemer og lygtehylstre ligesom vagter. Fordelen med de mange forskellige muligheder inden for Tasmanian Tiger tasker gør, at der er noget for enhver og til ethvert erhverv.

Håndjern til de mange politifolk, som beskytter borgerne

En ting, som politifolk ikke kan undvære, er deres håndjern. Et redskab, som er nødvendigt for at kunne tilbageholde og fange kriminelle i jagten på at arrestere dem. Uden et par kan man som politimand få svært ved at tilbageholde en kriminel person og samtidig have styr på vedkommende. Er man derimod vagt, er det ligeledes vigtigt at være i besiddelse af et sæt håndjern, som kan stoppe kriminelle i deres flugt for at komme væk, inden politiet kommer.

Om end man er vagt eller er politimand, kan det være nødvendigt at have et par. Men hvilket sæt håndjern, man vil være i besiddelse af, kan være forskelligt og afhænge af forskellige årsager. Hos SECTRO finder man flere typer håndjern med eller uden tilbehør og udstyr. Det vil sige, der er håndjern til både store og små håndled såvel som med eller uden ekstra funktioner og tilbehør. Du kan se de forskellige håndjern på www.sectro.dk, hvor du kan finde det par, som passer bedst til dit erhverv eller i din hverdag.