Bredt sortiment af havemøbler og haveborde til skarpe priser hos Direkte Import

Der er bestemt ikke nogen der siger, at havemøbler behøves være kedelige, og sådan lidt gammeldags at kigge på. Er du i gang med at indrette en hyggelig spisekrog i haven, og vil du gerne have havemøbler som er lidt mere trendy, er Direkte Import helt sikkert et godt sted at kigge fordi som noget af det første. Butikken har alt lige fra flotte haveborde til lounge havemøbler, og stilmæssigt både de lidt mere moderne af slagsen samt retro, alt efter hvad man synes bedst om. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Forskellige flotte havemøbler

Trænger dine nuværende havemøbler til at blive skiftet ud, er et godt tip at kigge forbi www.direkteimport.dk. De har nemlig samlet et smukt udvalg af havemøbler inden or mange forskellige kategorier. Her kan man blandt andet finde flotte lounge havemøbler til når der skal slappes af i haven, almindelige haveborde og havestole samt specialhavemøbler som elskovsreder og solvogne. Fælles for alle havemøbler man finder i kataloget hos den danske forhandler, er at man tydeligt kan se at de har brugt god tid på at sætte udvalget sammen. Vil du derfor gerne vælge havemøbler til have og terrasse som er lidt mere moderigtige end dem man finder nede i det lokale byggecenter, er den danske online forhandler det helt rigtige sted at kigge forbi.

Haveborde i smarte design

En af de kategorier med havemøbler du finder hos Direkte Import er haveborde. Her finder man blandt andet modeller i genbrugstræ, teaktræ, massiv granit og Artwood, ligesom man også har mulighed for at vælge haveborde i polyrattanflet. Alt i alt skulle der være perfekte muligheder for at finde et nyt havebord samt dertilhørende havestole, som vil passe perfekt ind i din have, på din altan eller din terrasse.